Szolgáltatásaink

Ingyenes felmérés és árajánlat

Amennyiben úgy érzi eljött az ideje lecserélni régi, elhasznált nyílászáróit, viszont nem biztos sem a méretekben, sem a megfelelő ajtók, ablakok kiválasztásában, ebben az esetben jön jól a helyszíni felmérés, amely a pontos árajánlattal kiegészülve nagy segítséget nyújthat önnek a legmegfelelőbb konstrukciók kialakításához.

Házhoz szállítás és bontás

A árajánlatunk elfogadása és a megrendelés után kerül sor a kiszállításra, mely során régi ablakait szakszerűen eltávolítjuk és előkészítjük a helyet az újaknak.

Beépítés, javítások

A helyszín előkészítése után beépítésre kerülnek az Ön vadonatúj ablakai, ajtói. Igény esetén kollégáink kedvező áron helyreállítják a bontás során sérült falelemeket, kijavítják a belső spalettákat és elszállítják az elhasznált, régi nyílászárókat.

 

Szolgáltatásunk teljes körű, a helyszíni felméréstől a műszaki tanácsadáson keresztül a szerelésig, javításig minden járulékos feladatot vállalunk.

Hozzászólások lezárva.  • Nyílászárók (ablakok, ajtók), árnyékolástechnika beszerzése, beépítése. Ablakok és ajtók beszerzése, redőnyök gyártása rövid határidővel elérhető áron. Ablakok, ajtók és redőnyök javítása karbantartása. Javítás és karbantartás hétvégén is NON-STOP. Tevékenységi körünk az ablakokon, ajtókon és redőnyökön kívül kiterjed reluxák, párkányok, napernyők, rovarhálók forgalmazására. Siófokon és 50 km-es vonzáskörzetében.