Zsalúziák

Azoknak, akik a külső árnyékolókat szeretik, gyönyörű zsalúziák

A teljes sötétségtől a kellemes félhomályon át a napsugarak beengedéséig bármilyen hangulatot varázsolhatunk otthonunkba a megfelelő zsalúziával.

Sokan nem tudják, de a zsalúziáknak van még egy igen nagy előnye. Kintről akkor sem látnak be otthonunkba, ha zsalúziánk félig tekert állapotban van. Azonban nekünk tökéletes kilátást biztosít ilyenkor is.

Ha pedig zsalúzia, akkor érdemes az egyik legközkedveltebb típust választani: ez pedig nem más, mint a C80 lamellás zsalúzia, mely számtalan színben gyártható.

zsaluzia-1  zsaluzia-2  zsaluzia-3  zsaluzia-4  zsaluzia-5  zsaluzia-6  zsaluzia-7  zsaluzia-8  zsaluzia-9  zsaluzia-10  zsaluzia-11

A C80-as lamellái két oldalt vezetősínekben helyezkednek el. A felső keret és a lamella tekercs lehetőség szerint takarólemezzel be is fedhető. Nagy előnye, hogy készülhet vakolható tokos változatban is. És az sem mellékes, hogy a zsalúzia vezérlése történhet kézi hajtóművel, motoros kapcsolóval vagy motoros távirányítóval is.

Hozzászólások lezárva.  • Nyílászárók (ablakok, ajtók), árnyékolástechnika beszerzése, beépítése. Ablakok és ajtók beszerzése, redőnyök gyártása rövid határidővel elérhető áron. Ablakok, ajtók és redőnyök javítása karbantartása. Javítás és karbantartás hétvégén is NON-STOP. Tevékenységi körünk az ablakokon, ajtókon és redőnyökön kívül kiterjed reluxák, párkányok, napernyők, rovarhálók forgalmazására. Siófokon és 50 km-es vonzáskörzetében.