Redőnyök

A Roll-Lux célja, hogy vásárlói számára olyan kiváló árnyékolástechnikai eszközöket készítsen, melyek hosszú éveken át megfelelően kiszolgálják otthonunkat. Vállaltunk 2 telephellyel rendelkezik, ahol több, mint 100 munkatársunk segítségével naponta több, mint 100 darab nyílászárót és árnyékolástechnikai eszközt készítünk el a háztartásokba.

Külsőtokos redőny

Volets roulants rénovation posés en façadeKülsőtokos műanyag redőnyrendszerek a legkeresettebb redőnyrendszerek csoportjába tartoznak a redőnyök bármilyen típusú nyílászáró külső síkjára felszerelhetők. 

Bővebben a külsőtokos redőnyökről

 

Vakolható redőny

Volets roulants avec coffre tunnel intégréEzt a redőnytípust az újonnan épülő házaknál érdemes választani, hisz a redőnytok az áthidalóba kerül beépítésre és utólagosan elvakolásra. 

Bővebben a vakolható redőnyökről

 

Felsőtokos redőny

Volets roulants rénovation avec coffre menuiséKomplett rendszer, mely az új nyílászárokkal együtt kerül beépítésre. Belső szerkezeti tulajdonságainak és pontos illesztéseinek köszönhetően mind motoros mind kézi működtetéssel egy rendkívül könnyen kezelhető redőnytípus. 

Bővebben a felsőtokos redőnyökről

Alumínium redőny

aluminium-redonySzinte szállóigévé vált, hogy ha redőnyben minőségről beszélünk, akkor alapanyagában alumínium. Nem csak azért mert az alumínium rendkívüli módon elnyűhetetlen, de időtálló megoldás is. 

Bővebben az alumínium redőnyökről

 

 

Hozzászólások lezárva.  • Nyílászárók (ablakok, ajtók), árnyékolástechnika beszerzése, beépítése. Ablakok és ajtók beszerzése, redőnyök gyártása rövid határidővel elérhető áron. Ablakok, ajtók és redőnyök javítása karbantartása. Javítás és karbantartás hétvégén is NON-STOP. Tevékenységi körünk az ablakokon, ajtókon és redőnyökön kívül kiterjed reluxák, párkányok, napernyők, rovarhálók forgalmazására. Siófokon és 50 km-es vonzáskörzetében.