Napellenzők

Időtálló, színtartó, vízlepergető – kell ennél több egy napellenzőtől? Igen, és mi meg is adjuk…

store contre le soleilKépzelje el, hogy egy forró nyári napon a kezében finom koktéllal kiül a teraszra barátaival egy jó kis beszélgetésre. A nap szikrázóan süt, de ez mit sem számít, hiszen egy mozdulattal kihúzható a terasz napellenzője. 
Egy napellenző…

  • amellyel nem játszadozhat a szél, mert erős tartású
  • nem áztatja át eső
  • nem fakítja ki napfény
  • nem zavar bele a beszélgetésünkbe hangos nyikorgása

Egy ilyen napernyő minden terasz nagy barátja lehet. Még szerencse, hogy mi figyeltünk mindezekre a gyártás során.

Először is beszereztük a piac legjobb ponyváját a nagy múltú Sattler cégtől.
Majd úgy alkottuk meg a kész napellenzőt, hogy az könnyen mozgatható legyen… Önnek, de nem a szélnek. Ráadásul rengeteg színvariációból tudjuk legyártani az Otthonához leginkább passzoló napellenzőt.

Több, mint 100 féle szín és minta közül választhat a tökéletes napellenző megtalálásához!

awning

 

Ráadásul napellenzőink már rendelhetőek szél-, illetve szél fény automatikával is. Így még az orkán erejű szél sem tehet kárt új napellenzőjében.

Hozzászólások lezárva.  • Nyílászárók (ablakok, ajtók), árnyékolástechnika beszerzése, beépítése. Ablakok és ajtók beszerzése, redőnyök gyártása rövid határidővel elérhető áron. Ablakok, ajtók és redőnyök javítása karbantartása. Javítás és karbantartás hétvégén is NON-STOP. Tevékenységi körünk az ablakokon, ajtókon és redőnyökön kívül kiterjed reluxák, párkányok, napernyők, rovarhálók forgalmazására. Siófokon és 50 km-es vonzáskörzetében.