Felelősségek korlátozása

1. Online tartalmak

A weboldal üzemeltetője (Oláh Attila OPI 2008) nem vállal felelősséget a weboldalon található információk teljességéért, időszerűségéért, pontosságáért vagy minőségéért.

A megjelenített ajánlatok nem kötelező érvényűek. A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy az egyes oldalakat, azok részeit, vagy akár a teljes tartalmat megváltoztassa, kiegészítse vagy véglegesen törölje. Ezeket a lépéseket minden előzetes értesítés nélkül megteheti.

2. Hivatkozások és linkek

A weboldal üzemeltetője nem tehető felelőssé más oldalakra mutató közvetett vagy közvetlen linkekért. A weboldal üzemeltetője határozottan kijelenti, hogy a linkek elhelyezésének időpontjában a belinkelt oldalakon semmilyen illegális tartalom nem volt azonosítható. A hivatkozott oldalak jelenlegi és jövőbeli kialakítására, tartalmára és szerzőire a weboldal üzemeltetőjének semmilyen befolyása nincs. A belinkelt oldalak szolgáltatója felelős a hibás, hiányos vagy illegális tartalmakért, és azok használatából vagy nemhasználatából eredően okozott károkért. Ezen okokból eredően a weboldal üzemeltetője elhatárolja magát minden linkelt oldaltól.

3. Szerzői jogok és védjegyek

A weboldal üzemeltetője minden tőle telhetőt megtesz, hogy tiszteletben tartson minden általa felhasznált grafikára, képre és egyéb multimédiai tartalomra vonatkozó szerzői jogot, vagy hogy szabad felhasználási licensszel rendelkező termékeket használjon.

Határozottan tilos a weboldal üzemeltetőjének írásos hozzájárulása nélkül bármilyen tartalmát és/vagy képeit, valamint multimédiás adatait felhasználni vagy harmadik félnek továbbadni.

4. Adatvédelem

A honlapon megadott adatokat, úgymint e-mail címeket, neveket, címeket és telefonszámokat nem kötelező megadni, és kizárólag a weboldal üzemeltetője által kerülnek felhasználásra. Az impresszumban megadott adatokat, úgymint a postai címet, harmadik félnek dokumentumok és/vagy reklámok küldésére használni tilos, kivéve, ha ezt a weboldal üzemeltetője kifejezetten kérte.

A weboldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy az úgynevezett spam e-mailek vagy hasonló nemkívánatos reklámok küldői ellen jogi lépéseket tegyen.

5. Általános

Amennyiben ezen Felelősségkorlátozások egy vagy több pontja érvénytelenné válna, az nem vonatkozik a teljes Felelősségkorlátozások érvényességére, és ennek értelmében módosításra kerül. A Felelősségek korlátozása weboldalunk részét képezik.

Hozzászólások lezárva.  • Nyílászárók (ablakok, ajtók), árnyékolástechnika beszerzése, beépítése. Ablakok és ajtók beszerzése, redőnyök gyártása rövid határidővel elérhető áron. Ablakok, ajtók és redőnyök javítása karbantartása. Javítás és karbantartás hétvégén is NON-STOP. Tevékenységi körünk az ablakokon, ajtókon és redőnyökön kívül kiterjed reluxák, párkányok, napernyők, rovarhálók forgalmazására. Siófokon és 50 km-es vonzáskörzetében.