Rehau ablakok

 • Rehau ablakok
  Rehau ablakok
 • Rehau ablakok
  Rehau ablakok
 • Rehau ablakok
  Rehau ablakok
 • Rehau ablakok
  Rehau ablakok
 • Rehau ablakok
  Rehau ablakok

Színek és formák

A nyílászárók egy homlokzat megjelenésében meghatározóak és minden épületnek egyedi hangulatot, értéket adnak. A KALEIDO COLOR a REHAU-tól szín- és formaváltozatok hatalmas kínálatát nyújtja, hogy ingatlana egyéni arculatának kialakításánál fantáziájának semmi se szabhasson határt.

A szín mellett a nyílászárók formája és mérete is meghatározó stíluselem. A REHAU műanyag profiljai olyan kiviteli lehetőségeket nyitnak meg Ön előtt, amire ma még talán nem is gondolna. Innovatív nyersanyagokból készült rendszereink (mint a RAU-FIPRO-ból gyártott GENEO) ráadásul olyan ablakméreteket tesznek lehetővé, amik az eddigi profilokból nem voltak megvalósíthatóak.

100% REHAU minőség

Minden fóliát és lakkot szigorúan vizsgálunk az első felhasználás előtt, hosszútávú tesztelésnek vetjük alá és a legnagyobb terhelésnek tesszük ki. Csak akkor érik el új termékeink a REHAU minőséget, ha minden vizsgálatot sikerrel zártunk.

Mindez az Ön számára azt jelenti, hogy a legmagasabb ipari szabványoknak megfelelő terméket kapja, melyre a gyártó teljeskörű garanciát ad.

 

70 mm-es profilrendszer

Euro-Design rendszer a kialakítási lehetőségek széles választékát nyújtja.

Köszönhetően 70 mm-es beépítési mélységének, tökéletes megoldás régebbi építésű ingatlanokhoz.

Az Euro-Design 70 profilrendszer egyesíti magában a kiváló terméktulajdonságokat és a magas minőséget, mindezt kitűnő ár-érték arány mellett.

Megnézem az Euro-Design 70 profilrendszert >>>

80 mm-es profilrendszer

A jelenlegi standard ablakokkal szemben a SYNEGO akár 50%-kkal jobb hőszigetelést nyújt.

 

 

Megnézem a SYNEGO-80 profilrendszert >>>

86 mm-es profilrendszer

A GENEO ablakok nemcsak a kitűnő hőszigetelés miatt meggyőzőek, hanem az összehangolt, átfogó tervezési koncepció miatt is. Köszönhetően a RAU-FIPRO szálerősítésű anyagnak, a GENEO maximális stabilitást nyújt – acél merevítés nélkül. Így a GENEO ablakok könnyűek és olyan hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyre más ablakok nem képesek.

 

Megnézem a GENEO-86 profilrendszert >>>

Hozzászólások lezárva. • Nyílászárók (ablakok, ajtók), árnyékolástechnika beszerzése, beépítése. Ablakok és ajtók beszerzése, redőnyök gyártása rövid határidővel elérhető áron. Ablakok, ajtók és redőnyök javítása karbantartása. Javítás és karbantartás hétvégén is NON-STOP. Tevékenységi körünk az ablakokon, ajtókon és redőnyökön kívül kiterjed reluxák, párkányok, napernyők, rovarhálók forgalmazására. Siófokon és 50 km-es vonzáskörzetében.