Rehau ajtók

 • Rehau ajtók
  Rehau ajtók
 • Rehau ajtók
  Rehau ajtók
 • Rehau ajtók
  Rehau ajtók
 • Rehau ajtók
  Rehau ajtók

Sokoldalú rendszer

Tartós, biztonságos, és hőszigetelő

Hosszú élettartamú, könnyen kezelhető és szinte nem igényel karbantartást – mindezek a műanyag bejárati ajtók mellett szólnak. A hőszigetelés kérdésében is az élen járnak. Nálunk megtalálja a Vevőinek megfelelő bejárati ajtót.

100% REHAU minőség

Minden fóliát és lakkot szigorúan vizsgálunk az első felhasználás előtt, hosszútávú tesztelésnek vetjük alá és a legnagyobb terhelésnek tesszük ki. Csak akkor érik el új termékeink a REHAU minőséget, ha minden vizsgálatot sikerrel zártunk.

Mindez az Ön számára azt jelenti, hogy a legmagasabb ipari szabványoknak megfelelő terméket kapja, melyre a gyártó teljeskörű garanciát ad.

 

brillant-design-bejarat-ajtok

Brillant-Design bejárati ajtók

mindig csúcsformában

Egyedi szerkezetünk a Brillant-Design bejárati ajtókat különösen stabillá és hosszú élettartamúvá teszi. A már bizonyított REHAU minőségnek köszönhetően Vevői hosszútávon is elégedettek lesznek bejárati ajtójukkal.

Profilrendszer 70 mm-es beépítési mélységgel

Megnézem a Brillant-Design 70 profilrendszert >>>

synego-bejárati-ajtókSYNEGO bejárati ajtók

a bejárati ajtó, amivel a betörők nem kezdenek ki

Biztonságos ajtó mögött egyszerűen jobban lehet élni és aludni. Az RC 3-as betörésvédelmi osztályú SYNEGO bejárati ajtók a biztonság érzését nyújtják Vevőinek.

PVC rendszer 80 mm-es beépítési mélységgel

Megnézem a SYNEGO-80 profilrendszert >>>

geneo-bejárati-ajtókGENEO bejárati ajtók

a hőhídmentes bejárati ajtó

Csúcstechnológiájú anyagunkból: a RAU-FIPRO-ból gyártott GENEO bejárati ajtók kiegészítő acél merevítés nélkül is messzemenően stabilak, és nagyon jó hőszigetelők.

Prémium rendszer 86 mm-es beépítési mélységgel | Akár 0,51 W/m2K Ud értékkel

Megnézem a GENEO-86 profilrendszert >>>

Hozzászólások lezárva. • Nyílászárók (ablakok, ajtók), árnyékolástechnika beszerzése, beépítése. Ablakok és ajtók beszerzése, redőnyök gyártása rövid határidővel elérhető áron. Ablakok, ajtók és redőnyök javítása karbantartása. Javítás és karbantartás hétvégén is NON-STOP. Tevékenységi körünk az ablakokon, ajtókon és redőnyökön kívül kiterjed reluxák, párkányok, napernyők, rovarhálók forgalmazására. Siófokon és 50 km-es vonzáskörzetében.